О Мени

     Све је почело прије петнаест година, када сам израдио своју прву икону. Жеља да се бавим дуборезом јавила ми се по одласку у посјету манастиру Острог. Прво сам ову светињу саградио од бетона. Увидјевши да ми тај посао иде од руке, одлучио сам да своје умјетничке способности пренесем и на дрво.
    Почео сам са првом иконом која је заштитник моје куће, Св. Ђорђе, и тако је то кренуло. Све до дан данас, имам урађених око стотину и педесет икона.
    У почетку сам трошио много времена за рад на дуборезу. Касније је ишло све много брже. Како је вријеме одмицало мој таленат је постао тражен и на тржишту, што свједочи о квалитету мог рада.
    Најчешће радим од трешње од јавора, од јасена, од храста јер то је тврдо дрво, тешко за рад. Неки кажу од липе је најлакше. Ја нисам никад покушао од липе радити, претпостављам да је најлакше од липе радити јер је меко дрво. Храст је по мени најдуготрајнији и најзахтјевнији за рад, али ја га успијевам урадити.
    Да би се бавио дуборезом, прије свега је неопходно посједовати дар од Бога за цртање.
    Иако сам доста икона дао на поклон, велики број њих сам успио и да продам. Од тог новца успијева да купим материјал који ми је неоходан за рад. У зависности од димензија иконе и њеног садржаја, различите су и цијене дубореза.
    Своје умијеће представио сам на неколико колективних изложби. Поред дубореза, израђујем и плоске за ракију. Њих имам око стотину и четрдесет до сада урађених.